Käyttämällä palveluamme hyväksyt evästeiden käytön sekä palvelun käyttöehdot. Lue lisää evästeistämme täältä. Ymmärrän

Tietosuoja

1.1

VirtuaaliLakimies –lakitietopankkiin (”VirtuaaliLakimies”) rekisteröitymisen yhteydessä keräämme Sinusta seuraavat henkilötiedot: nimi, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite sekä yrityksen nimi. Näitä tietoja käytetään VirtuaaliLakimiehen asiakashallintaan ja markkinointiviestintään. Henkilötietoja ei luovuteta konsernin ulkopuolisille tahoille eikä niitä siirretä ETAalueen ulkopuolelle. Mikäli käyttäjä rekisteröityy VirtuaaliLakimieheen erityistä kampanjakoodia käyttäen, Fondialla on kuitenkin oikeus tarkastaa ko. kampanjan yhteistyökumppanilta käyttäjän kuuluminen kampanjan piiriin.

1.2

Fondia käyttää VirtuaaliLakimiehessä evästeitä palvelun toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelun käyttöä. Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään VirtuaaliLakimiehen tehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi. Evästeiden perusteella voidaan selvittää käyttäjiä kiinnostavat tietosisällöt sekä se, miten VirtuaaliLakimiestä käytetään. Evästeiden avulla kerättyjä tietoja voidaan hyödyntää myös viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa.

Käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön selaimensa asetuksista. Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin VirtuaaliLakimiehen ominaisuuksien toimivuudelle, eikä Fondia siten takaa VirtuaaliLakimiehen toimivuutta ellei evästetoiminnallisuus ole käytössä.

1.3

VirtuaaliLakimies –rekisterin rekisterinpitäjä on Fondia Oyj. Rekisterin tiedot kerätään palomuurilla suojattuun tietokantaan. Tietokanta ja varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin.

1.4

Sinulla on oikeus milloin tahansa tarkastaa itseäsi koskevat tiedot, vaatia virheellisen tiedon oikaisua, kieltää antamiesi henkilötietojen käyttö markkinointitarkoituksiin sekä muutoinkin käyttää henkilötietolaissa mainittuja oikeuksia. Henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@fondia.com tai puhelimitse numeroon +358 20 7205 630.